Kovan.Prijs van geavanceerde kleine leidingenGemeenschappelijke schadeanalyse en voorzorgsmaatregele

vrijgavetijd:2023-02-23 11:39:20 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:470

Kerntips:Kovan., bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm en de dwarsov

bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

Uit het onderzoek blijkt dat de wrijving tussen de voegbuis en de bodem ook sterk gerelateerd is aan het watergehalte en de compactheid van de bodem. De voegpijp zelf heeft een patroon, en is ook een raster als integraal geoversterkt materiaal, dus de wrijving tussen de voegpijp en het medium is zeer groot; De voegpijp heeft ook een grote treksterkte, een grote vervormingsmodulus, en de versterking is stabiel en uniform, die goede resultaten in een korte tijd kan zien. Uit het experiment kan worden gezien dat de maaswijsteringsprestaties van de voegpijp beter zijn dan het strookversterkingsmateriaal, wat de stabiliteit van het project verhoogt; De voegpijp is vooral geschikt voor de bouw van hogesnelheidssnelwegen, omdat de werkingskracht van het heen en weer verkeer op de grond zeer groot is, en de voegpijp de spanning kan delen, de vervormingsmodulus van de grond kan verhogen, effectief de sterkte van de grond kan verbeteren, en het effect van het stabiliseren van het project en langdurig gebruik bereiken.

Kovan.Inleiding tot de voordelen van het voegen van pijp: Eenvoudige installatie, volledige levering; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden gesneden (het wordt aanbevolen dat de langere voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de juiste druk wordt uitgevoerd, is voegen niet toegestaan.

Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, en het gemakkelijk is om gebroken draden op de w te veroorzakenng punt tijdens het spannen. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn. De kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling.

Xingang.Soms wordt de voegpijp aan de twee zijden van het hoefijzeroppervlak bedekt. Pas de samenwerkingsspecificaties van de voegpijp bij de distributiepijp aan. Hoe voeg lekkage tijdens installatie van voegbuis te voorkomen?

Als een scheur wordt gevonden, moet het op tijd worden hersteld, anders, wanneer de verbinding wordt vervormd en onderworpen aan waterdruk, zal het vermogen van de voegbuis om externe krachten te weerstaan sterk worden verminderd. Bij het positioneren van de voegpijp moet deze vlak bij de interface worden gehouden en mag de voegpijp niet worden toegestaan om te rollen of te knikken. Als blijkt dat er geen draai is, moet deze op tijd worden aangepast. Bij het gieten en bevestigen van de voegpijp, moet de afwijking van de voegpijp worden voorkomen, om één kant niet te verkorten en het waterstopeffect te beïnvloeden. Bij het gieten en stampen van het beton moet het voldoende trillen om te voorkomen dat de slechte combinatie van de voegbuis en het beton het waterstopeffect beïnvloedt. De voegpijpverbinding moet goed worden verlijmd. Als de omstandigheden op de bouwplaats beschikbaar zijn, kan de methode van hete vulkanisatieverbinding worden gebruikt.?

De lengte kan volgens de bouwvereisten worden aangepast, zonder verlies.


Kovan.Prijs van geavanceerde kleine leidingenGemeenschappelijke schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage



Tijdens de bouw van voegbuis moet aandacht worden besteed aan de volgende aspecten: wanneer het bouwpersoneel wapening bindt en bekisting opbouwt moeten betrouwbare bevestigingsmaatregelen worden genomen voor de begraven voegbuis om verplaatsing tijdens betongieten te voorkomen en de juiste positie van de voegbuis in het beton te verzekeren. Bij het bevestigen van de voegpijp kan alleen het toegestane deel van de voegpijp worden geperforeerd, en het lichaamsdeel mag niet worden beschadigd. De voegbuis moet worden bevestigd volgens de bouwspecificaties die door het ontwerp worden vereist. De gemeenschappelijke bevestigingsmethoden zijn: het gebruik van extra wapening; Vast met speciale inrichtingen; Bevestig met looddraad en bekisting. Ongeacht welke bevestigingsmethode wordt aangenomen, de voegbuis moet nauwkeurig worden gepositioneerd, zonder het effectieve deel van de voegbuis te beschadigen, zijn er veel scherpe stenen en scherp gekartelde wapening in het beton, dus bij het gieten, trillen en positioneren van de voegpijp moet aandacht worden besteed aan de slagkracht van het gieten en trillen, om te voorkomen dat de gro doorborenDoor overmatige kracht.

● Voordelen: Eenvoudige installatie, complete set; De voegpijp kan op de bouwplaats volgens de werkelijke vereiste lengte van de verbinding worden onderschept (het wordt aanbevolen dat de langste voegplaatslengte m niet mag overschrijden); Er is geen speciaal installatiemateriaal vereist; De groeperingstijd kan willekeurig worden geselecteerd; Wanneer het voegen intern onder de juiste druk wordt uitgevoerd, kan de voegpijpvloeistof de hele pijp gelijkmatig blijven vullen; Het systeem maakt het mogelijk om te voegen onder relatief lage druk; De voegen druk is .-.mpa.

De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk om het omringende oppervlak te beschadigen en lokale verwarming aan het einde te veroorzaken, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

tussenpersoonWanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

Kan de uitrekkingssnelheid van het voegen van pijp worden gedefinieerd?

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden zodat de verbinding in één keer vastzit, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen,Kovan.Naadloze kleine leiding, vibrators, enz. te vermijden.


Kovan.Prijs van geavanceerde kleine leidingenGemeenschappelijke schadeanalyse en voorzorgsmaatregelen voor montage



Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!

Eerst de klant.In de ingenieurspraktijk plaveien sommige bouweenheden direct de glasvezelvoegpijp na het spuiten van de kleverige laagolie, en de rollen erna. Het effect is goed, en de glasvezelvoegpijp is niet gemakkelijk te zwaaien. Controleer strikt de ingang en uitgang van voertuigen die het mengsel vervoeren, en verbied voertuigen om het overgebleven mengsel op de voegpijplaag te ontwijken, te remmen en te dumpen om schade aan de glasvezelvoegpijp te voorkomen; De achterlijm van glasvezelvoegpijp is gemakkelijk oplosbaar in water, en de bouw zal niet worden uitgevoerd in regenachtige dagen of natte wegen; Glasvezel voegpijp wordt gemaakt van voegpijp, die gemakkelijk is om menselijke huid te irriteren. Bouwpersoneel moet beschermende handschoen dragenes; Wanneer de voegpijp wordt gelegd, moet de temperatuur van het wegoppervlak tussen zijn. Daarom zal de relatieve verplaatsingstrend of relatieve verplaatsing optreden tussen de smalle twee,Kovan.Vooruit kleine kanaaltunnel, die dan wrijving zal genereren. Deze wrijving wordt over het algemeen & quot; oppervlaktewrijving& quot;.

De volledige ontlading van de modder (-gaten van de modderontlading) is uniform en glad.

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, en de uitgetrokken pijp is veervormig en automatisch rechtgezet. Take-out richting: de spiraalrichting van de veervorm na take-out is consistent met de draairichting van,Kovan.Dubbele laag kleine geleider vooruit ondersteuning, anders zal gefrituurde deeg draai of wanorde optreden. Lassen is ten strengste verboden tijdens gebruik, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

Kovan.Het heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

De stabiliteit van de voegpijp is een van de belangrijke factoren om de stabiliteit van de hele funderingsput te controleren. De erectie moet nauwkeurig en in pl zijnplaats, en voorspanning moet worden toegepast in strikte overeenstemming met de ontwerpvereisten. Er moet met name aandacht worden besteed aan de stabiliteit van de diagonale versteviging. Tijdens de diagonale versteviging moet elke schakel van de installatie zorgvuldig worden bediend. Tegelijkertijd moet de staalpurlin zijn stabiliteit, sterkte en vervormingsvereisten tijdens het productie- en installatieproces ook verzekeren. Bovendien, tijdens het hele bouwproces van de funderingsput voegpijperectie tot verwijdering, moet de voegpijp strikt worden gecontroleerd om zijn stabiliteit te verzekeren. Hoe het draagvermogen van palen met voegbuizen in geboorde palen te verbeteren, tijdens het boorproces van grote diameter gegoten palen, zal de bodemlaag rond de palen los raken door de roering van de draaikoppen. Daarnaast maakt de wateronderdompeling de bodemlaag die is begonnen los te raken losser. Dit probleem kan effectief worden opgelost door voegen met voegen buizen. Hoe het draagvermogen van palen te verbeteren bij het voegen met voegbuizen?

Nadat de twee buizen zijn verbonden door de vervorming van de voegpijp te gebruiken, is het kneedende deel van de verbinding groot aan beide uiteinden en klein in het midden, zodat de verbinding in één keer vastzit, stabiele en uitstekende s in termen van trekuittrekking en koppelweerstand, en de uitsteeksel is cirkelboog met kleine uitsteeksel, die nuttig is om botsing met leidingen, vibrators, enz. te vermijden.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Braziliëadviserennieuws
BraziliëLaatste nieuws