BraziliëVerlies van elektrische transformatorAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend princip

vrijgavetijd:2022-07-04 02:27:01 Post gebruiker:122HP117294921 Paginaweergaven:332

Kerntips:Brazilië,Zorgvuldig onderhoud en isolatie schadeBij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel

Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Bij het controleren van de haak kern, de isolatie van de elektromagnetische spoel en de porseleinen mouw wordt meestal per ongeluk beschadigd. Nadat de schaal van de aardewerk is gebroken, als je weer werkt, zet je de foto flash aan als het licht is, en het is kort als het zwaar is. Let daarom op tijdens het onderhoud. Het is niet nodig om de isolatie te vernietigen. Na het onderhoud kunnen deskundigen speciale gereedschappen, onderdelen, isolatie, enz. inspecteren en leveren nadat ze zijn vastgesteld dat ze volledig en betrouwbaar zijn.

BraziliëIn die tijd konden slechts enkele bedrijven in China hoogspanningstransformatoren produceren,BraziliëBelangrijkste onderdelen van boxtransformator, en het marktaandeel van hoogspanningstransformatoren werd in principe door overzeese leiders gemonopoliseerd.

IV) de transformator op de kolom moet stabiel en stevig zijn, en de taille rail moet ^ phi zijn; mm gegalvaniseerde draad moet met een even getal over vier bochten worden geschakeld. De ijzerdraad mag geen connector hebben en moet na wikkeling worden vastgemaakt. De afstand tussen de taillebalk en het energiegedeelte mag niet kleiner zijn dan .m.

Bayedepal.Fabrikant van transformatoren

In het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai, en sommige veroorzaken zelfs lawaai,BraziliëSerie Transformer, die is gestapeld bij de -graden volledig hellende multi-stappeninterface. Het oppervlak is bedekt met epoxy hars kleeflaag, en heeft geluidsisolatie en geluidsreductie.


BraziliëVerlies van elektrische transformatorAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principeBij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

De isolatie van de door de kern verankerde bout die de ijzerkern klemeert, wordt beschadigd, wat resulteert in een kortsluiting tussen de siliconen stalen plaat van de ijzeren kern en de bout van de verankering door de kern;

Van het uiterlijk zijn de verpakkingstypes verschillend. De kern van de transformator en de elektromagnetische spoel kunnen direct worden gezien voor droge transformator, en alleen de behuizing kan worden gezien voor olie ondergedompelde transformator;

Eerst de klant.De spanningsregelaar is niet op zijn plaats of slecht.

Wanneer het hele proces van wikkelgolf van olie ondergedompelde transformator wordt berekend met behulp van de markeringsmethode, wordt de wikkeling van olie dompelde transformator over het algemeen verdeeld in meerdere modules,Brazilië35kV energiebesparende transformator, en elke module wordt vervangen door een gelijkwaardige schakeling, en zijn stroomcircuit omvat een inductie en verticale condensatie, een capaciteit tot grond of capaciteit tussen windingen, Ze hebben ook wederzijdse inductoren tussen de inductoren van elke module, en verzamelen de ketting Internet als het gelijkwaardige stroomcircuit van olie ondergedompelde transformator. De precisie van de conclusie kan volledig voldoen aan de behoeften van praktische projecten.

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.


BraziliëVerlies van elektrische transformatorAnalytisch frequentieomzetting energiebesparend principeLosse kernschroef

De productlijnFabrikant van transformatoren

Nadat de transformator lange tijd is gebruikt zullen gemeenschappelijke fouten van de ijzerkern optreden. Maak je geen zorgen. Neem contact op met de transformator fabrikant, en de fabrikant zal professionele technici toewijzen voor inspectie. De belangrijkste redenen zijn:

Sommige zijn gebonden met plastic tape, en sommige direct drukken de twee randen samen, omdat de socket niet stevig kan worden geperst tijdens de installatie, en er is nog steeds olie lekkage zonder afdichting effect.

BraziliëWiringwijze van droge transformator:

Door een slechte afdichting, in het algemeen de afdichting van de rand van de doos en de beschermkap van de machine wordt verzegeld met een zuurbase-resistente rubberen staaf of rubberen plaat. Als de gewricht niet goed wordt opgelost, zal het leiden tot gemeenschappelijke fouten van olielekkage.

Fabrikant van transformatoren

Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Braziliëadviserennieuws
BraziliëLaatste nieuws